El secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego, i la secretària de comunicació i portaveu del sindicat, Dolors Llobet, s’han reunit aquest dimarts amb una representació del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC)encapçalada pel seu president, Ramon Font, per analitzar diversos aspectes de la regulació audiovisual.

Durant la trobada, Gallego i Llobet s’han queixat de la presència “escassa” dels sindicats en els mitjans públics, i han demanat a l’ens regulador que “faci el possible” perquè la veu dels representants dels treballadors “s’adeqüi a la realitat”.

Queixes d’‘El matí de Catalunya Ràdio’

La trobada es produeix uns dies després que transcendís que CCOO i UGT havien enviat una carta al presdient del CAC on es queixaven de la “manca de pluralitat” que des de feia temps observen a El matí de Catalunya Ràdio, especialment a la tertúlia d’actualitat.

La protesta es va produir arran dels “insults i acusacions” contra el sindicat que havia llançat el tertulià Manuel Milián Mestres, i es va aprofitar per manifestar que l’espai dirigit per Manel Fuentes no estava “reflectint com hauria la diversitat d’opinions i sensibilitats que conviuen al nostre país”.