El nou consell d’administració de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), ha cessat el que ha estat el seu director durant els darrers quatre anys, Saül Gordillo. Així li ho han comunicat durant una reunió celebrada aquest divendres al migdia.

Poc després, Gordillo ha explicat a L’oracle de Catalunya Ràdio que els nous responsables, que van assumir el traspàs el passat 21 de març, consideren que “la persona que ha fet créixer l’agència no és l’adient per fer-la aprimar una mica o donar-li un canvi de rumb”. Posteriorment, Gordillo s’ha acomidat des del seu blog amb “satisfacció pel balanç i el deure complert”.

El nou consell d’administració, presidit per Josep Martí, secretari de Comunicació del Govern des del passat 15 de febrer, ha pres la decisió aquest divendres en una reunió extraordinària. Fins que no es nomeni un nou director, exercirà el càrrec en funcions la subdirectora Anna Nogué.

El nou consell d’administació ha manifestat la voluntat que l’ACN continui sent una eina al servei de l’espai de comunicació català.