El magazín Tots x tots de COMRàdio, presentat per Ramon Company, emetrà tots els divendres una tertúlia amb quatre estudiants de primer curs de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per parlar de temes d’actualitat. La nova secció té per títol El futur pren la paraula i s’emetrà de 20 a 21 h.

“El nostre deure com a mitjà públic és tenir llocs on donar veu a aquells que normalment no en tenen. Nosaltres posem l’espai i els estudiants el seu coneixement”, ha manifestat el director general de la COM, Frances Triola, durant la presentació del nou espai, celebrada aquest dimecres a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB.

La presentació de la secció ha servit perquè els estudiants debatessin sobre la professió i els mitjans de comunicació amb els assistents a l’acte. El proper divendres, a partir de les 20 h, COMRàdio emetrà aquest debat.

A més de Triola, en la presentació també han intervingut el conductor de Tots x tots, Ramon Company; el director del Departament de Periodisme de la UAB, José Manuel Pérez Tornero; el catedràtic de Comunicació Pere-Oriol Costa; i la presidenta de la comissió de formació del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Montse Rius.