La plataforma web d’intercanvi de continguts radiofònics i coneixements de la xarxa local de COMRàdio, la Sindicada, va estrenar aquest dimecres un nou disseny que busca millorar la usabilitat i l’eficàcia de l’eina per facilitar i agilitzar la càrrega i descàrrega de continguts per part de les emissores usuàries.

Des de que va entrar en funcionament, el 2009, aquesta és la tercera versió de la Sindicada, a la que poden accedir les emissores municipals consorciades a la COM. La nova versió també potencia l’apartat dedicat a l’intercanvi d’informació i coneixements entre COMRàdio i les emissores, i entre elles mateixes, fent-lo més visible i accessible.

La plataforma permet a les ràdios completar els seus continguts amb produccions de la COM o d’altres emissores municipals. Actualment, hi ha una seixantena d’emissores que descarrega continguts de la plataforma, de les quals més d’un terç també n’aporta. En total, hi ha més de 150 continguts radiofònics (entre programes i seccions) a disposició de les emissores.