Una delegació de COMRàdio i de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) ha tancat aquest dimarts a la tarda una sessió de treball amb l’equip directiu de la BBC a Londres. “La radiotelevisió pública britànica havia mostrat el seu interès en conèixer de prop les experiències de xarxa en televisió i ràdio, i en especial els nostres models de sindicació i xip/tv“, ha assenyalat el director general de COMRàdio, Francesc Triola.

Segons ha destacat, la sessió de treball també permetrà que la delegació que s’ha desplaçat a la ciutat anglesa “conegui el nou model de redacció de la BBC, que integra ràdio, televisió, mèdia i xarxes socials”.

Triola també ha explicat que “el que traslladem nosaltres són serveis que hem de portar a través de tots els sistemes i també dels més actuals per no quedar endarrerits i que els ciutadans s’informin per altres canals que no dominem”. En aquest sentit, ha destacat que han de tendir a servir la informació “en tots els sistemes possibles al ciutadà, i això suposa un notable canvi cultural”.