Aquest dilluns COMRàdio ha donat el tret de sortida a la nova temporada, amb una graella amb petites novetats que manté els noms propis dels darrers anys en les principals franges horàries. Així, el dia comença amb COM llevar-se (5 h), amb Ivan Llensa i David Gelonch, que dóna pas a El dia a la COM (7 h). Dirigit i presentat per Jordi Duran, l’espai suprimeix la segona part, que conduïa Albert Vico, i escurça la seva durada en dues hores fins a les 12.

Per omplir el buit, una estrena, La cuina de carbó, de la cuinera Mireia Carbó (12 h ), i una remodelació: Sergi Mas canvia el Què has dinat? per Mas esports i avança l’horari (13 h). A banda, el concurs estiuenc Si o si es manté i passa del migdia a les 15 h, presentat per Albert Vico junt amb el músic Manu Guix.

En la graella de la nova temporada també es mantenen l’Extraradi (16-19 h), amb Olga Vallejo; Tots x tots (19.30-22 h), de Ramon Company; i La nit (23.30-24 h), amb Ramon Miravitllas.

Els caps de setmana, COMRàdio continua combinant els esports amb la música i espais com Amunt i avall, Maneres de viure, Eureka! i Empenta.