Coincidint amb el 16è aniversari de la seva primera emissió, aquest dimarts COMRàdio va estrenar un nou blog, Arxiu històric, on repassarà els fets i els documents més importants de l’emissora.

L’espai és una transformació del blog dels 15 anys, que durant el darrer any ha publicat uns 1.600 articles amb àudios, fotografies, vídeos i reculls de premsa que són el testimoni de la història de la COM. A partir d’ara, el blog anirà renovant setmanalment aquests continguts amb nous documents.

Amb motiu del 16 aniversari l’emissora, el seu director general, Francesc Triola, va assegurar que la història de COMRàdio és “una història en la qual la innovació, la proximitat i la solidaritat han estat els eixos que han marcat la nostra singularitat”.

En declaracions al programa El dia a la COM, Triola va destacarque “més de 140 emissores consorciades, la distribució de productes en diferents plataformes, la sindicació de continguts més enllà del nostre àmbit geogràfic i el compromís amb la ciutadania ens fan afrontar el futur immediat amb totes les garanties”.