La continuïtat de COMRàdio no implica que l’emissora de la Diputació de Barcelona segueixi com fins ara, i menys en època de crisi i amb retallades en tots els àmbits. Així doncs, mentre espera que es constitueixi el nou consell d’administració, el que ja hi ha coll avall és que l’emissora reduirà el seu pressupost al voltant del 10%; actualment la partida és de 10 milions d’euros anuals, una xifra a la baixa després de la política de contenció imposada per l’actual director, Francesc Triola.

El 10% és el que rebaixarà la seva dotació la Diputació, l’aportació de la qual suposa el 80% del pressupost, mentre que l’Àrea Metropolitana la reduirà un 20%. Ara només falta saber la retallada que aplicarà l’Ajuntament de Barcelona.

L’altra incògnita és com afectarà la plantilla i en els continguts la rebaixa en el pressupost. Actualment, a COMRàdio hi ha uns 200 treballadors, tot i que en plantilla són 90. Una part significativa hi treballa a través de productores externes, els contractes de les quals expiren el 31 de desembre.

Font: Ara