El procés de fusió de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i COMRàdio es posa en marxa, i pel camí s’emporta el portal lamalla.cat, creat el juny del 1999, que a partir d’aquest dilluns serà substituït per un nou web, XarxaNoticies.cat, especialitzat en informació local. La continuïtat de lamalla.cat es va posar en dubte quan als treballadors subcontractats (la majoria) se’ls va comunicar que no els renovarien.

El nou portal de notícies no deixa de ser una ampliació i obertura del servei de notícies de proximitat XN, que des del 2006 és l’espai on intercanvien continguts la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) i les cadenes que en formen part. Ara, a més, també hi sumarà la producció informativa que genera la xarxa d’emissores de COMRàdio.

Segons va denunciar a mitjan juny el comitè d’empresa de l’emissora de la Diputació de Barcelona, la proposta/memòria justificativa d’aquest procés cap a la integració multimèdia preveu l’acomiadament d’un 30% de la plantilla i augmentar la partida destinada a la contractació de treballadors externs, els quals actualment ja representen més d’un 50% del personal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram