Del 30 de juliol al 2 de setembre, COMRàdio tindrà una programació d’estiu produïda gairebé al 50% per emissores municipals, un dels percentatges més elevats en la seva història.   

En concret, seran 13 ràdios locals les que contribuiran a nodrir la graella de la COM: Amposta RàdioCanal Blau FM (Vilanova i la Geltrú), EMUN FM Ràdio Rosselló (Rosselló de Segrià), La Cala RTV (L’Ametlla de Mar), Mataró RàdioOlesa Ràdio (Olesa de Montserrat), Ràdio Arenys (Arenys de Mar), Ràdio Arenys de MuntRàdio GranollersRàdio ManlleuRàdio Sant Vicenç (Sant Vicenç dels Horts), Ràdio Silenci (La Garriga) i Ràdio Vilafranca. Les cinc últimes aportaran continguts a l’antena de la COM per primer cop.

“Aquesta aposta intensifica el perfil municipalista de COMRàdio, ja que posa en valor tant la qualitat com la varietat de productes radiofònics realitzats arreu del territori, donant-los a conèixer al conjunt de l’audiència catalana”, va destacar l’emissora supramunicipal divendres passat en un comunicat. La COM també remarca que “l’aprofitament” de la capacitat productiva de les emissores municipals també permet una “major optimització dels recursos públics”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram