El grup Cope ha creat una subdirecció general de continguts radiofònics focalitzada en el desenvolupament de l’antena de les seves quatre emissores: Cope, Cadena 100, Rock FM i MegaStarFM. Per al nou càrrec s’ha designat el periodista Javier Visiers Lecanda, fins ara director de programes de Cope.

Cope explica que, amb la reestructuració del seu organigrama, defineix formalment les dues àrees editorials i de negoci sobre les quals, a la pràctica, estava enfocant la seva estratègia de present i futur. Per un costat la nova subdirecció de continguts radiofònics, amb Javier Visiers al capdavant, i per l’altra la subdirecció de continguts, innovació i desenvolupament, creada l’octubre de 2017 amb Montserrat Lluís com a responsable.

Ambdues subdireccions treballaran de la mà en els productes generalistes i musicals amb l’objectiu de “convertir Cope en el grup radiofònic multimèdia, líder i pioner en adaptar-se a les formes de consum de notícies i entreteniment que demanden les audiències actuals”.

Javier Visiers ha desenvolupat tota la seva carrera professional a Cope, on va arribar com a becari fa més de 20 anys. El periodista exercia com a director de programes de Cadena Cope des de juliol de 2011, i anteriorment havia desenvolupat funcions de cap digital, responsable de comunicació, relacions institucionals del grup, i director i cap de programes i informatius en diferents emissores del grup.