El tancament de Qué! pot suposar l’acomiadament de 43 dels seus 52 treballadors (els nou restants es mantindrien per a l’edició digital), però també afectarà a tercers. Per exemple, a la rotativa del grup Godó, Cre-A. Si fa unes setmanes l’empresa va proposar un ERO per acomiadar 29 treballadors d’una plantilla de 100 (entre altres retallades), ara ha plantejat nou sortides més amb l’argument de la desaparició del diari gratuït, que s’imprimia als seus tallers.

La resposta de la plantilla ha estat convocar una nova vaga tots els dijous, divendres i dissabtes del mes de juliol (en total, 12 dies). L’anterior vaga, del 14 al 24 de juny, va provocar que alguns dies hi hagués retards en la distribució als quioscos de La Vanguardia, Mundo Deportivo i l’Ara.

En total, doncs, serien 38 els treballadors que serien acomiadats de Cre-A Impresiones de Catalunya, empresa que ha rebut una subvenció de la Generalitat de 5,5 milions d’euros per a l’ampliació de la seva planta d’impressió. Abans de conèixer-se aquesta dada, el comitè d’empresa ja va criticar les mesures recordant que, el 2011, el grup Godó va obtenir 7,2 milions d’euros de beneficis.

Amb tot, actualment sindicats i empresa continuen negociant abans que es presenti formalment l’ERO.