El consell editor de Diario 16 ha nomenat la periodista i escriptora Cristina Fallarás com a directora de l’edició digital. Fallarás, que era col·laboradora del recuperat mitjà, s’encarregarà de dirigir la redacció de D16D i la coordinació amb els articulistes i els col·laboradors, així com amb altres publicacions de la seva editora, Multimedia Ediciones Globales.

“Cristina s’ha distingit per la seva independència de criteri i per la llibertat amb la qual exerceix el periodisme, just en uns moments en què ambdós valors estan seriosament amenaçats per alguns professionals de la informació”, destaca l’editora.

Entre d’altres, Fallarás ha treballat a El Mundo (on va ser cap de redacció de l’edició catalana), ADN (subdirectora), Cadena SER, RNE, El Periódico, Antena 3, Cuatro o Telecinco.

El desembre de 2015, extreballadors de Cambio 16 van recuperar Diario 16, històric setmanari que es va publicar de 1976 a 2001. La nova etapa de la capçalera, que duu per lema diari de la segona transició, es va complementar al març amb una edició impresa mensual.