Mediaset ha adquirit els drets d’emissió del partit de Lliga de futbol de primera divisió en obert que fins ara emetia Marca TV. L’acord inclou els deu partits que queden per emetre aquesta temporada i els de les dues properes temporades.

Els partits seran emesos per Cuatro (el primer serà el Betis-Getafe de l’1 d’abril) i també es podran seguir a través del portal del grup Mitele. Els dies d’emissió seran divendres o dilluns, com fins ara.

Al setembre, Mediapro va adjudicar el partit setmanal en obert a Marca TV (canal llançat per Unidad Editorial i la productora catalana) després que la resta d’ofertes que va rebre no arribessin al preu que demanava. El contracte, però, es renovava mes a mes, i des d’aleshores Mediapro havia seguit intentant vendre el paquet a un millor postor.

Finalment, un cop Antena 3 va decidir no apostar pel futbol, ha estat Mediaset qui ha adquirit el partit en obert després de quedar-se les últimes eliminatòries de la Copa del Rei i els propers partits de la selecció espanyola.


La nova adjudicació encara posa més incertesa a la continuïtat de Marca TV a partir del 30 de juny.