Totes les llars que disposin d’un descodificador INOUT TV podran gaudir des de casa de tota la programació televisiva de Cugat.cat. Serà partir del 25 de març quan l’oferta televisiva del grup de comunicació multimèdia municipal de Sant Cugat del Vallès es podrà seguir a través de la televisió a la carta i la programació 24 hores. Es tracta del primer mitjà local que s’adapta a aquest nou sistema, després que TV3 i TVE ho fessin l’any passat, segons informa el grup.

Així, si fins ara els continguts televisius de Cugat.cat s’oferien només a través d’internet, a partir d’ara el grup vallesà fa un salt i permetrà veure la seva oferta televisiva des dels televisors que tinguin un decodificador INOUT TV.

Amb aquesta novetat, l’usuari podrà accedir als continguts dels 13 canals de Cugat.cat i els 35 programes que integren la graella a través del comandament a distància.

Per a Mònica Lablanca, directora de Cugat.cat suposa “un pas endavant, fidel a la vocació de Cugat.cat de ser un mitjà de la ciutat i per a la ciutat, i facilitar, a través de la multiplicitat de canals, l’accessibilitat a la informació santcugatenca des de qualsevol lloc i moment”.

Els descodificadors INOUT TV es poden aconseguir en botigues d’electrodomèstic i permeten la recepció de la TDT convencional i l’accés a diferents continguts d’internet.

Telefonia mòbil

Una altra novetat del grup de comunicació multimèdia és que, des d’aquest dilluns, els usuaris de telèfons intel·ligents com ara iPhone, Android o Blackberry tenen a la seva disposició nous serveis, com ara accés a vídeos, ràdio en directe i l’agenda actualitzada al minut. La idea és adaptar tots els seus continguts als telèfons de nova generació més utilitzats. Aquesta adaptació s’ha finançat a través del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).