8 al dia és el nom del programa que Josep Cuní dirigirà i presentarà a la cadena de Godó a partir del proper dilluns 12 de setembre, segons va explicar ell mateix pa El món a RAC1. El nou espai s’emetrà de dilluns a divendres, de 19 a 22 h, tot i que també hi haurà una edició de cap de setmana, de 20 a 21 h, presentada per Vanessa Petit.

El programa recapitularà vuit notícies del dia i les desenvoluparà a través de diferents gèneres periodístics (entrevista, debat, opinió, reportatge, etc.) amb l’objectiu d’oferir les “claus” perquè els espectadors les puguin interpretar. Entre els col·laboradors hi haurà Pilar Rahola i Sergi Pàmies.

El periodista de Tiana admet que aquest serà un projecte “lent” i “difícil”, però que Godó hi creu i que tindrà la “paciència” necessària per tirar-lo endavant.

8 al dia, que aquest mateix dilluns va estrenar perfil a Twitter i Facebook, tindrà el pes informatiu de la cadena privada.De fet, el nou equip que s’està formant serà la “base” dels serveis informatius de 8tv.

Sobre la seva sortida de TV3, Cuní va negar cap conflicte amb la seva directora, Mònica Terribas, i el va justificar pel “repte” que suposa la nova etapa a nivell professional, i va recordar que al llarg de la seva carrera sempre ha assumit “riscos”.