La periodista Danae Boronat ha decidit deixar de col·laborar amb el diari Sport, on cada dimecres escrivia a la contraportada des de feia més d’un any. El motiu és que la setmana passada no li van publicar un article d’opinió sobre la polèmica a la selecció espanyola femenina de futbol. “No seguia la ‘línia editorial’ en el cas”, ha explicat Boronat, molt crítica amb la Reial Federació Espanyola de Futbol.

De fet, la setmana passada, la periodista tarragonina va afirmar en el canal de Twitch de MisterChip que la RFEF estava “pressionant” alguns mitjans perquè “no es publiquin i no diguem certes coses que sabem” sobre el cas.

“Si no em deixen publicar el que vull i com vull no puc continuar. El descrèdit de la professió no cessa, en el meu cas intentaré seguir exercint-la lliurement”, ha dit la periodista en l’anunci de la seva renúncia a continuar col·laborant amb l’Sport.

Danae Boronat ha explicat que, malgrat fins ara sempre havia opinat sobre el volia, un cop ja li van retirar un text. “En una ocasió els Messi es van enfadar –per una frase– i la contra online ‘va desaparèixer’, però vaig seguir tenint llibertat”. Ara, però, ha decidit deixar el mitjà.

Danae Boronat: “Soc més periodista que presentadora”