El passat dissabte, el president del Castelló, David Cruz, va ordenar als empleats del club de futbol impedir l’entrada a la zona de premsa de l’estadi als redactors i fotògrafs del diari Mediterráneo, Radio Castellón i lazonamixta.es. El motiu van ser les crítiques realitzades per aquests mitjans sobre la seva figura.

L’Associació de Periodistes de Castelló (APC) ha mostrat la seva “indignació” i denuncia que els professionals pateixin “actituds de cacic i pròpies d’un altre temps”. El president de l’APC, Basilio Trilles, apunta que si Cruz considera que les informacions dels mitjans són constitutives de delicte pot exercir les accions legals que consideri oportunes, però que no estan justificades les “actituds venjatives i justicieres” mostrades pel president del Castelló en la darrera jornada, les quals titlla de “molt greus”.

Trilles condemna aquest “flagrant atemptat contra la llibertat d’expressió” i fa una crida a l’alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, perquè intervingui en la problemàtica, ja que l’estadi del club és de propietat municipal.