Intersindical Valenciana ha acusat els tres membres de la comissió de liquidació de Radiotelevisió Valenciana “d’incompetència” i de deixar que la situació es “podrisca encara més”. Per una banda, denuncia que, malgrat des de fa mes i mig hi ha més de 1.500 treballadors cobrant per estar a casa, l’empresa està realitzant noves contractacions, fet que el comitè d’empresa ja ha denunciat davant la Inspecció de Treball. Segons el sindicat, a RTVV li falta personal per fer “els treballs més elementals”.

A banda, l’organització afirma que la nòmina de desembre conté una “allau d’irregularitats”, com ara retencions “desmesurades” de l’IRPF que en alguns casos han suposat retallades de més de 700 euros, i que els salaris de tramitació encara no s’han començat a pagar.

El sindicat també acusa l’empresa de no donar resposta als treballadors que han trobat una altra feina i als quals no s’autoritza a demanar una suspensió del contracte amb RTVV. En aquest sentit, lamenta la manca d’interlocutor, ja que, asseguren, la comissió de liquidació no té “cap tipus de contacte” amb els representants de la plantilla.

Intersindical també denuncia que, un mes i mig després del tancament de RTVV, no es realitza el manteniment dels equips tècnics; es continua pagant pels 60 vehicles en leasing aparcats al centre de Burjassot; estan pendents de rescissió els contractes amb empreses externes, i hi ha material aliè sense tornar, entre d’altres.