Jaume Banacolocha.Joan Bas es jubila i deixa la presidència de Diagonal TV, la productora que va fundar fa 20 anys amb Jaume Banacolocha, conseller delegat de l’empresa, actualment pertanyent al grup Endemol Shine Iberia. Ara, Diagonal TV inicia una nova etapa liderada per Banacolocha, i per encarar-la ha reestructurat la seva cúpula.

Per una banda, Montse García, fins ara productora executiva adjunta, ha estat nomenada directora executiva de Diagonal TV. Per l’altra, el director Jordi Frades, que actualment última la sèrie La catedral del mar, assumeix la direcció de continguts de la productora.

“Joan Bas ha estat clau en la sòlida trajectòria de Diagonal TV”, destaca Banacolocha respecte el seu soci. “És l’impulsor de les sèries diàries a Espanya i de moltes de les ficcions que han marcat empremta en el mercat televisiu”, afegeix en un comunicat.

“Amb la Montse, en Jordi i el magnífic equip de Diagonal, la companyia està llesta per als reptes que ens esperen en el futur, on la ficció tindrà absolut protagonistes en el mercat nacional i internacional i en els gustos dels espectadors”, assenyala Jaume Banacolocha sobre la nova etapa.