Els dos diaris més llegits a Mallorca, que durant dècades han mantingut una forta rivalitat, han tancat un acord per presentar-se conjuntament al concurs que IB3 ha convocat per fer els informatius de la ràdio i televisió pública, segons informa el Sindicat de Periodistes de les Illes Balears (SPIB) de fonts pròximes als dos grups.

L’acord es duria a terme a través de les respectives productores que ja treballen per a Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) en altres espais: S’Esclop, del Diario de Mallorca, i Nova Televisió, del Grup Serra.

A més d’aquest grup, altres productores com Vértice 360º-Lavinia, Mediapro i alguna de les productores vinculades al grup Prisa, també entrarien en la disputa per aconseguir els informatius de la radiotelevisió pública balear. Un altra de les ofertes presentades, segons l’SPIB, seria una unió entre S’Esclop i Prisa.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el 31 de desembre, i la nova empresa adjudicatària començarà a prestar el servei a partir del 26 de febrer del 2011.