El periòdic gratuït El Jardí de Sant Gervasi i Sarrià travessa dificultats econòmiques i la seva continuïtat perilla. Per intentar salvar el projecte, el mitjà ha fet una crida per aconseguir subscripcions.

Amb quatre anys de vida, el passat setembre la publicació va endegar una nova etapa estrenant editora (en forma de cooperativa d’usuaris i consumidors) i ampliant l’abast a tot el districte barceloní (abans només cobria els barris de Sant Gervasi).

Després de dos mesos, però, els números no surten i el personal de la cooperativa i els col·laboradors no poden cobrar les retribucions d’octubre, tal com explicava en un fil de tuits de Carme Rocamora, cap de redacció d’El Jardí.

“Això ens empeny a plantejar-nos moltes coses i a dubtar sobre la viabilitat del diari”, se sincera Rocamora, qui admet que l’editora no pot garantir la subsistència del projecte. “Seguirem treballant sent conscients de la situació perquè estimem El Jardí i ens hi deixarem cos i ànima. Lluitarem fins a l’últim moment per aconseguir que sigui possible, però necessitem ajuda”, afegeix tot fent una crida per incrementar el nombre de subscriptors.