Un cop iniciades les emissions de DKiss a la TDT, el grup Kiss Media ha presentat el seu equip directiu. Com a director general de la cadena ha estat nomenat Blas Herrero Vallina, fill del propietari del grup, que prové del sector bancari; Luis Díez (ex de laSexta) és el cap dels serveis interactius i encarregat de desenvolupar una plataforma de continguts a la carta; Víctor García (provinent de Mediapro), el director comercial; Yolanda Lázaro (procedent de Mediaset), la responsable de màrqueting, i Julián Garvín, el director de comunicació.

Tots aquests nomenaments, anunciats la setmana passada, busquen impulsar les diferents àrees d’activitat. Tots ells s’uneixen a Susana Ortega, que des de fa uns mesos exerceix com a directora de programació i continguts. Amb tot, es preveuen noves incorporacions properament per completar l’equip directiu.

La cadena va iniciar les emissions el 28 d’abril amb una programació de mínims per complir amb el termini establert en l’adjudicació del canal a l’octubre per part del Govern. Discovery Networks International és la principal proveïdora de continguts, però Kiss Media està negociant amb altres productores per incorporar-ne de nous.