Aquesta setmana els quioscos no rebran el número 1.871 de Don Balón, tot i que encara no se sap amb certesa si es tracta d’un fet puntual (la setmana tampoc hi haurà revista) o definitiu. És el primer cop que la revista de futbol interromp la seva edició des de que es va començar a publicar el 7 d’octubre del 1975, però les perspectives no són gaire bones.

L’origen es troba en la detenció, la passada setmana, de l’editor de la publicació, Rogelio Pascual, ja en llibertat, per un presumpte delicte de desviament de diners, cosa que ha afectat el funcionament de la revista. Segons afirmen fonts de la redacció a El Economista, just després de la detenció, la plantilla va rebre l’ordre d’aturar tota l’activitat, tant de l’edició impresa com la digital.

“Els treballadors de Don Balón no sabem res sobre el futur de la revista”, han assegurat aquest matí en una piulada a Twitter. “Som els primers sorpresos i afectats de la situació”, han afegit. De moment, els treballadors continuen a l’espera que la direcció els comuniqui si l’aturada és definitiva o, en cas contrari, quan es reemprendrà l’activitat.