Fa un parell de setmanes, Don Balón va deixar de sortir als quioscos per primer cop des del 7 d’octubre del 1975. Tot i que la cosa no pintava bé, la seva desaparició encara no era definitiva. Ara ja sí, segons han confirmat els treballadors a Twitter aquest dimecres: “Ens acaben de comunicar oficialment que Don Balón deixa d’existir. Fins aquí arriba el camí dels treballadors”, han piulat després que els comuniquessin per carta el tancament de la revista a causa de la fallida de l’editorial.

Posteriorment, els treballadors han tuitejat que desconeixien què passarà amb la marca, tot i que el web de la publicació apunta a una tornada, com a mínim en digital: “La pàgina de Don Balón està en construcció. ¡Tornarem molt aviat!  Amb una nova imatge i nous continguts”.

A banda de les dificultats econòmiques que patia l’històrica publicació setmanal, tot plegat es va precipitar quan l’editor de Don Balón, Rogelio Rengel, va ser detingut pels Mossos per un presumpte desviament de diners. Malgrat quedar en llibertat dos dies després, un cop va declarar davant el jutge, la plantilla ja havia rebut l’ordre d’aturar tota activitat, tant de l’edició impresa com de la digital.