El president en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart, deixarà el càrrec per assumir la Secretaria General del Departament d’Interior, responsabilitat que ja havia exercit durant un any i mig entre 2001 i 2002. El retorn de Duart a Interior com a número dos queda supeditat a la presa de possessió de Miquel Buch com a conseller, ara bloquejada pel Govern espanyol.

Brauli Duart es va incorporar a la CCMA com a conseller el 2008, i quatre anys més tard va ser-ne escollit el president. L’abril de 2016 va renunciar temporalment al càrrec per motius de salut, tot i que va continuar com a conseller. El passat gener, Duart va recuperar la presidència, però en funcions i com a vicepresident, ja que el president només el pot designar el Parlament.

A més de secretari general, al Departament d’Interior Duart també va ser entre 1996 i 2008 secretari de la Delegació de Govern a Barcelona, subdirector general d’Administració i Serveis de la Direcció General de Seguretat Ciutadana, secretari de Seguretat Pública, i coordinador d’àrea a l’Institut de Seguretat Pública.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram