Després dels 126 acomiadaments a Mediapubli, editora de Público, dues filials més de Mediapro han reduït les seves plantilles. Per una banda, Mediarena, que ofereix serveis d’assistència tècnica per a produccions televisives, va presentar el passat 30 de març un ERO que afecta a 25 dels 115 treballadors. El sindicats, però, demanen que l’expedient d’ocupació sigui temporal per tornar a parlar en uns mesos.

Mediarena treballa principalment per a Antena 3, en espais com els informatius, Espejo público i La ruleta de la suerte. De fet, la majoria dels treballadors es van incorporar a la filial de Mediapro fa dos anys provinents de la cadena de Planeta, que va externalitzar els serveis.

Per altra banda, una altra filial, la productora Mediagooool, va acomiadar 14 treballadors que tenien contractes per obra i servei, el qual va finalitzar el passat 31 de març. L’empresa s’encarrega de la producció de programes com Vidas anónimas, Bares qué lugares, espais de Marca TV, i programes d’entreteniment per a diverses televisions autonòmiques.

Font: PRNoticias