El president-portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, acusa Xavier Bosch, en l’entrevista que li va fer al programa Àgora de TV3 per la campanya electoral, d’impulsar la sospita que cobra per actuar com a lobby a Madrid. El líder d’Unió ho nega, i per aquest motiu ha presentat un requeriment notarial reclamant una rectificació. Si aquesta no es produeix, Duran i Lleida demandarà formalment el periodista per la via civil, segons informa El Singular Digital.

El democristià argumenta que Bosch va preguntar sobre aquest suposat cobrament referint-se a unes presumptes acusacions que haurien fet en entrevistes prèvies els candidats d’ICV-EUiA, Joan Coscubiela, i d’ERC, Alfred Bosch. Però un cop revisats els vídeos, a Unió no han trobat les acusacions  de l’ecosocialista i del republicà, motiu pel qual atribueixen les acusacions al presentador de l’Àgora.

Duran i Lleida va quedar molt molest pel tracte rebut durant la campanya per part de TV3. De fet, en la celebració a Luz de Gas amb els militants pel resultat del 20N, el polític va assegurar que havia guanyat les eleccions “malgrat TV3”. Amb tot, no és el primer cop que el democristià es queixa del tracte rebut a la televisió pública.