Aquest dimecres, el comitè intercentres de RTVE es va reunir per primer cop amb el nou president de la Corporació, Leopoldo González-Echenique, i amb el nou director general corporatiu, Teófilo García. Durant la trobada, Echenique va manifestar que encara no tenia prou coneixement de la situació de la casa com per tenir propostes concretes, però va assegurar que no venia amb la instrucció de fer tisorada, segons han informat els sindicats.

En la reunió, Echenique també va indicar que no tenia previst desmantellar l’empresa ni canviar el model, i va assegurar que no busca una televisió marginal ni limitada als informatius. El president de RTVE va defensar la producció pròpia, i va assegurar que cal reforçar l’estructura territorial perquè sigui sòlida.

Els treballadors seguiran atents

Malgrat tot, el comitè intercentres va assegurar que no deixava de sentir una prfunda preocupació, perquè la realitat del dia a dia a l’empresa “no és tan optimista ni les perspectives tan clares”. Així, el comitè va assegurar que les respostes “genèriques” de González-Echenique no aclareixen cap dels dubtes plantejats: “tan sols indiquen que tenim que seguir atents per defensar la sostenibilitat de CRTVE i de tots els llocs de treball”, van alertar.