El grup Economia Digital ha nomenat Ismael García Villarejo nou director de publicacions, i Manel Manchón com a director del mitjà que li dóna nom i principal capçalera. Ambdós substitueixen Xavier Salvador, qui exercia les funcions editorials des del juny de 2010. Villarejo (que es va incorporar al grup el 2011) fins ara era subdirector del diari digital, i Manchón (arribat el 2012) era cap de l’àrea de política.

“Són uns moviments necessaris per potenciar l’expansió de l’empresa un cop aquesta s’ha consolidat com a líder informativa a Catalunya i referent a la resta d’Espanya”, justificava dimecres el director general d’ED, Juan García, quan informava dels canvis a la resta de treballadors.  

A banda de la capçalera Economia Digital, el grup també té en cartera 02B, mitjà dedicat a la indústria turística; l’esportiu Diario Gol, i des de fa una setmana Mesa de Negocios, portal especialitzat en el món gourmet.

Segons informa el grup, el consell d’administració considera “clau” aquest moment per obrir un nou cicle que posicioni els seus productes com a líders en els respectius segments “des d’un model innovador” i a través d’altres suports, amb “especial incidència” a les xarxes socials, els dispositius mòbils i “apostant per nous models informatius i narratius”.