El Grup Godó ha aprofitat la sortida d’Eugeni Sallent com a director general de Radiocat XXI, gestora de RAC1 i RAC105, per reorganitzar la direcció de les seves emissores. Així, no ha nomenat un substitut directe de Sallent, sinó que ha creat dues direccions, una per a cada ràdio.

A RAC1, la direcció l’assumeix Eduard Pujol, fins ara coordinador de continguts, càrrec que exercia des de l’estiu del 2010. A RAC105, la direcció recau en Joan Guilarte, també coordinador de continguts a l’emissora musical, en el seu cas des de fa vuit temporades. Per a Godó, ambdós nomenaments són “una aposta nítida per gent de la casa”.

“És un relleu pensat per protegir allò que ens ha fet líders: la capacitat de parlar, de pensar i de viure com al carrer”, assegura Pujol. El nou director de RAC1 destaca que, més enllà del lideratge, l’emissora “respira la complicitat que hem establert amb la gent. Som els aliats del dia a dia de milers de catalans”.

Per la seva part, Guilarte assenyala que “som un referent de qualitat al dial, però també fora, perquè parlar de RAC105 és parlar de quelcom més que música”.

Abans de fitxar per RAC1, Eduard Pujol havia estat director de Barça TV (2006-2010). Hi va arribar procedent de Catalunya Ràdio, on va ser sotseditor de No ho diguis a ningú, conduït per Jordi Basté (2000-2004).

Per la seva part, abans d’aterrar a RAC105, Joan Guilarte havia treballat en emissores musicals com Los 40 Principales, M80 i Cadena Dial.