L’assemblea general de la Unió de Televisions Comercials en Obert (UTECA) ha reelegit Eduardo Olano com a president per unanimitat de tots els associats (Atresmedia, Trece, DKiss, Veo, Net TV, Ten i Real Madrid TV), com ja va passar quan va ser designat fa tres anys.

“Aquests últims anys hem treballat de forma cohesionada, la qual cosa ens ha permès recuperar el protagonisme i posar en valor les aportacions de la Televisió en Obert a la indústria audiovisual i a la societat. Hem avançat molt en aquesta direcció, però encara queda molt per fer”, ha assenyalat Olano, president d’Atresmedia Publicidad.

“Continuarem reivindicant la fi de l’actual asimetria reguladora, que beneficia les multinacionals internacionals digitals i afebleix la protecció dels consumidors”, assenyala el president d’UTECA sobre el Projecte de llei general de comunicació audiovisual.

Segons Olano, la seva redacció “no compleix la necessitat de fixar un marc competitiu igualitari, amb les mateixos drets i obligacions per a tots els operadors. Per això, entre els nostres objectius per a l’any vinent figura iniciar un diàleg amb els grups parlamentaris i el Govern per acabar amb les actuals desigualtats”, afegeix.