El proper dimecres 29 de febrer, el vestíbul de la seu d’Endesa a Barcelona, acollirà la Nit de les Revistes, durant la qual l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) lliurarà la 13a edició dels seus premis.

En concret, el jurat premiarà una nova publicació, una editorial, una publicació, una persona i una acció promocional. Per votació popular es guardonarà la millor portada i a la revista més popular. Finalment, es lliuraran els premis especials a les revistes que fan 25 anys, a les que en fan 50 anys, i el premi especial de la Junta de l’APPEC a una persona.

El jurat està format per Antoni Molons, director general de Mitjans de Comunicació de la Generalitat; Jordi Cabré, director general de Cooperació Cultural de la Generalitat; Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona; Marc Puig, cap de Comunicació de l’Ajuntament; Rosa Serra, coordinadora Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona; Raimon Blasi, regidor de Consum, Comerç i Mercats de l’Ajuntament; Àngel Madrià, editor i expresident de l’APPEC; Eugeni Cabanas, periodista i director de Comunicació d’Endesa; Toni Puntí, periodista de TV3; Rafael Nadal, periodista, escriptor i col·laborador de diversos mitjans; Manuel Cuyàs, periodista d’El Punt Avui; Lluís Gendrau, president de l’APPEC; Carme Ferré, periodista i professora de la UAB1; Carles Duarte (president del jurat) i Esteve León (secretari).