El canal de notícies 3/24 arriba als deu anys aquest 2013 en plena forma, segons mostren les dades d’audiència: un 1,3% de quota de pantalla de mitjana el 2012, any en què va aconseguir el seu rècord històric amb un 1,8% al setembre.

Coincidint amb l’aniversari, aquest mes de gener estrena tres nous programes que volen completar els butlletins de notícies que es succeeixen al llarg del dia. L’objectiu és aprofundir en les informacions, contextualitzar-les i obrir-les al debat i la reflexió.

Un dels nous espais és 2324, que s’estrena aquest dilluns, presentat i dirigit per Agustí Esteve. Es tracta d’un informatiu d’autor que s’emetrà de dilluns a dijous de 23 a 24 h, on es tractaran els principals temes del dia des de la reflexió i l’anàlisi. El programa oferirà entrevistes al plató i connexions en directe; donarà veu als protagonistes; recollirà les reaccions a les xarxes socials, i comptarà amb una taula de debat amb diversos experts.

Una altra de les novetats és un nou espai d’entrevistes per al cap de setmana a càrrec de Joan Carles Peris. S’emetrà dissabtes i diumenges, a les 11 h, completant L’entrevista de Montse Jené que s’emet els dies feiners.

Finalment, a finals de mes s’estrenarà un programa d’informació internacional a càrrec de Xesco Reverter, el qual recollirà el més rellevant de les informacions del món amb reportatges, entrevistes i connexions amb la xarxa de corresponsals de Televisió de Catalunya.