El canal 3/24 ha posat en marxa un nou sistema d’informació sobre el perills d’incendis per comarques en els titulars impresos de la part inferior de la pantalla.

Gràcies a la col·laboració amb el cos d’Agents Rurals de la Generalitat, incorporarà les dades sobre el perill d’incendi a cada comarca, graduant segons sigui nivell baix, moderat, alt o extrem, corresponents als nivells entre 0 i 3 del Pla Alfa (l’establert pel cos per definir les seves actuacions segons el grau de perill). Si s’arriba a l’últim nivell, el perill d’incendi passarà a oferir-se per municipis i es farà constar que la comarca en qüestió té un risc alt, si bé conté municipis que estan a un risc extrem.

Aquesta informació estarà visible en pantalla del 3/24 des de bon matí i fins a la matinada, d’acord amb l’actualització que cada dia en fan els Agents Rurals.

Els titulars impresos del 3/24 –que ofereixen informació general, esportiva, estat i previsió del temps i el trànsit– han incorporat aquest nou vessant informatiu coincidint amb l’inici de la campanya contra incendis del Departament d’Interior.