El canal 33 estrena aquest divendres a la nit el documental Els perfils d’Alícia, el qual fa un retrat vital, creatiu i artístic dels guardonats en la segona edició dels Premis Alícia que atorga l’Acadèmia Catalana de la Música.

Els artistes, professionals i iniciatives premiades i homenatjades són Maria del Mar Bonet, Albert Guinovart, Àngel Casas, Sílvia Pérez Cruz, Marco Mezquida, Rita Payés, Joan Chamorro i la Sant Andreu Jazz Band, Núria Andorrà, la Fundació ‘Actua, Ajuda, Alimenta’ i el primer concert-assaig clínic promogut per la Sala Apolo.

Dirigit per Alexis Borràs, el documental vol posar en valor la seva tasca per donar-la a conèixer a la ciutadania. El film combina les entrevistes i les històries dels protagonistes amb fragments musicals que acompanyen cada guardonat.

El fil conductor del muntatge són els mateixos protagonistes: a través seu el documental presenta un ventall de perfils que comparteixen detalls de la seva trajectòria professional, repassen els camins escollits i els èxits assolits.

Els perfils d’Alícia és una producció de Televisió de Catalunya en coproducció amb Digital Films i l’Acadèmia Catalana de la Música.

El documental es reemetrà el 5 de desembre a TV3.