La Societat Catalana de Comunicació organitza aquest divendres la tercera edició del Congrés Internacional de Recerca en Comunicació, que finalment tindrà lloc de forma virtual per la pandèmia del coronavirus.

La filial de l’Institut d’Estudis Catalans pretén remarcar el seu “compromís amb la ciència i la recerca en comunicació en les circumstàncies excepcionals que estem vivint”. En el marc del Congrés, la SCC també celebrarà la 30 conferència anual.

La conferència inaugural del Congrés Internacional de Recerca en Comunicació serà Una comunicació responsable i de qualitat sense perspectiva de gènere? (9.10 h), a càrrec de Dolors Palau Sampio, vicedegana de la Universitat de València.

Posteriorment hi haurà la presentació de comunicacions agrupades en set sessions temàtiques: Cinema (10.15 h); Gènere i mitjans de servei públic (11.30 h); Covid-19 i comunicació científica (12.45 h); Comunicació política (14.45 h); Publicitat, màrqueting i relacions publiques (16 h); Història del periodisme (17.15 h), i Formats emergents i noves narratives audiovisuals (18.30 h).