La novena edició del Zoom Festival Europeu de Cinema per a TV d’Igualada, celebrat fins aquest diumenge a Igualada, ha atorgat el premi a la millor pel·lícula a El ángel de Budapest, de Luis Oliveros. El jurat del certamen va atorgar el premi al millor director a Miguel Courtois per Le Piège Afghan, mentre que el de millor guió va ser per al film holandès Bon voyage, de Margien Rogaar. El guardó a la millor minisèrie estatal ha estat per Operación Jaque, de Sílvia Quer. El jurat estava format per Àngela Bosch (presidenta), Ramon Vidal, Jordi Hurtado, Juan Luis Iborra i Guillermo Toledo.

A banda, el jurat jove va considerar com a millor pel·lícula Bon voyage, mentre que el premi de la crítica va premiar Crematorio, de Jorge Sánchez-Cabezudo com a millor sèrie de televisió espanyola de la temporada 2010-2011.

Durant el certamen es van entregar els Premis Trajectòria a Montserrat Carulla, Lluís Soler i Filmax Entertainment. A banda, es va lliurar el Premi Auguri Sita Murt l’actriu a Ariadna Cabrol, i el premi Tu ets la Tele a Los payasos de la TV.