Per la diada de Sant Jordi es va posar en marxa elBaix.cat, un nou mitjà de proximitat digital en català i castellà amb “veritable” vocació informativa que vol prioritzar la informació en profunditat (reportatges i entrevistes) per sobre de l’actualitat i els successos. A més, vol marcar una agenda de notícies pròpia i informar sobre temàtiques “sovint poc visibles o tractades de forma superficial en molts mitjans”.

A banda d’informacions de política, economia i esports del territori, l’agenda o l’espai obert per a l’opinió, elBaix.cat vol fomentar el sentiment de pertinença i dedica una secció a recuperar el llegat i la història del Baix Llobregat.

Subscripció anual de 25 euros

El nou mitjà, editat per La Comarca Digital, farà pagar als usuaris per accedir a certs continguts (tot i que per ara és d’accés gratuït). De moment, ha editat unes fotografies originals de tres punts emblemàtics de la comarca a 30 euros que inclou un mes de subscripció gratuïta. Un cop finalitzat aquest termini, farà falta una subscripció anual de 25 euros, la qual ofereix accés il·limitat a tots els continguts i l’enviament diari de les notícies més destacades, entre d’altres.