L’article Penúltimas traiciones de Salvador Sostres, publicat aquest dimecres a El Mundo, desvetllava un suposat enfrontament entre l’entrenador del Barça, Pep Guardiola, i el president del club, Sandro Rosell. A més, el periodista insinuava interessos privats en el club tant de Rosell com del grup Godó.

El contingut no ha agradat gens a la directiva del FC Barcelona, que en un comunicat ha expressat la seva “indignació per la falsedat de les informacions que s’hi contenen”.

La directiva afirma que el text atempta contra el dret a l’honor del club, el seu president i l’entrenador, motiu pel qual ha adreçat un escrit al diari perquè rectifiqui la informació “falsa”. A banda, interposarà accions judicials contra Salvador Sostres i tot aquell que “hagi actuat en la preparació de l’article o en la difusió de la informació que s’hi conté amb ànim fraudulent”.

Per la seva part, el polèmic periodista, en declaracions a Nació Digital, ha assegurat que el que explica a l’article “va passar” i així ho manté. L’única concessió que fa Sostres és reconèixer que una expressió dita per Guardiola potser no és l’adient (“me jodéis”), però que en cap moment s’ha desmarcat del contingut global de la declaració.