Aquest dilluns Bom TV ha deixat d’emetre a Catalunya. El canal, propietat de Best Option Media, emetia des de gener de 2013 (va substituir Estil 9) en règim d’arrendament en una de les freqüències del múltiplex adjudicat a Emissions Digitals de Catalunya del grup Godó, juntament amb 8tv, RAC105TV i Barça TV (aquestaúltima també en lloguer).  

Així doncs, es confirma que la solució de Govern, CAC i CCMA per mantenir l’actual oferta de Televisió de Catalunya davant la pèrdua d’un dels seus dos MUX és utilitzar part de l’espai del múltiplex de Godó. Per fer-ho possible, era necessari que deixés d’emetre un dels quatre canals, i des del principi el que tenia tots els números era Bom TV, amb molt poca audiència.

Amb la supressió de Bom TV, dos dels seus programes a partir d’ara s’emetran a RAC105TV: Toni Rovira y tú (de dilluns a divendres, a les 23 h), i Perdona? (diumenges, a les 17.30 h).

Actualment, Bom TV només emet a Madrid, després que a principis d’octubre tanqués les emissions a Andalusia i Múrcia, les quals es van iniciar a l’abril i el juny, respectivament.  

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram