El Palau d’Anglesola acull el proper dissabte la jornada El Palau de la Llengua, organitzada per l’Ajuntament amb el suport el magazín digital La Mira. El programa consta de cinc taules rodones per posar en el centre del debat les debilitats i les fortaleses del català i el seu ús social, una de les quals dedicada als mitjans de comunicació.

La taula El català amb i sense mitjans. De Sue Ellen ets un pendó a no puc veure Netflix en català (17 h), comptarà amb la participació d’Isona Passola, productora, guionista i presidenta de l’Ateneu Barcelonès; el traductor i escriptor Pau Vidal, i el periodista Enric Calpena, moderats d’Àlvar Llobet, periodista a NacióDigital.

La resta de les taules estan orientades a radiografiar de l’estat actual de la llengua, el català aplicat a la tecnologia, a l’ensenyament, i el seu ús a les xarxes i entre els joves. L’objectiu de la jornada respon a la voluntat de poder crear una gran anàlisi i relat al voltant de la situació del català del present, així com el català del futur.