The Core Entertainment Science School de Grupo Planeta i la productora Banijay Iberia han tancat un acord de col·laboració, mitjançant el qual crearan sinergies que aniran des de la investigació conjunta a través d’estudis i projectes fins a l’organització d’activitats formatives. A més, es proposaran pràctiques a l’alumnat de The Core a les companyies que formen part de Banijay Iberia, que també oferirà assessorament als projectes dels estudiants.

En l’acte de signatura, celebrat a les instal·lacions de The Core, ubicades al hub audiovisual Madrid Content City, ambdues companyies han volgut reforçar el seu compromís per continuar treballant en el futur de l’audiovisual a l’Estat.

Maria Mercedes Agüero, degana de The Core, ha destacat “la necessitat que la indústria i el desenvolupament de nous talents vagin de la mà, per poder col·laborar de manera conjunta en les necessitats, en l’evolució i en l’impuls del sector audiovisual”.

“Posem a disposició de la indústria els nostres coneixements com a companyia, així com el talent dels nostres professionals, per continuar contribuint a formar els professionals del futur”, ha apuntat la CEO de Banijay Iberia, Pilar Blasco.