És possible fer periodisme per lliure, sense la infraestructura d’un mitjà tradicional al darrere? I guanyar-s’hi la vida? Quins nous perfils professionals s’estan desenvolupant? I quines noves oportunitats troba actualment? Aquestes i altres preguntes s’intentaran respondre en la segona sessió del cicle Vermut & Periodisme, que té lloc aquest dissabte al Cafè Salambó de Gràcia.

Amb el títol de Reinventar-se en temps de crisi: els nous perfils del periodista, en aquesta ocasió el cicle reuneix Jordi Pérez Colomé, director d’El Ciervo i autor del blog Obama World; Olga Ruiz, del projecte radiofònic El Extrarradio; el fotoperiodista Alfons Rodríguez, cofundador de Gea Photowords; Sergio Bulat, editor d’Empresa Activa, i Cristina Ribas, professora de Periodisme a Internet a la UPF, codirectora del postgrau de Comunicació Estratègica Digital, i presidenta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica.

La sessió seguirà la mateixa metodologia que en la primera trobada, plantejant el debat mitjançant un joc: s’interpel·larà els convidats amb preguntes i/o informacions que trobaran dins d’uns sobres de colors. Així, hauran de reflexionar sobre cites, titulars de premsa, preguntes i piulades. El debat també preveu la participació del públic assistent i del que el segueixi via Twitter a través de l’etiqueta #veriper2.