En el marc dels premis Zapping, el Club Super3 rebrà el guardó Especial de Telespectadors Associats de Catalunya (TAC), segons ha fet públic aquest dijous l’associació. El Super3, en el seu 20è aniversari, serà distingit “pel seu caràcter innovador i pioner en la integració dels espectadors més petits a la televisió, a través d’un club social participatiu, i per ser un programa de qualitat i, actualment, un prestigiós canal temàtic infantil”.

En aquesta 16a edició dels guardons, TAC lliurarà el premi Valors a la campanya Ponle Freno, iniciativa d’Antena 3 i Onda Cero, pel “seu treball en favor de l’educació viària i la reducció d’accidents de trànsit”. Per la seva part, La Sexta serà guardonada amb el premi Grups d’Anàlisi de Programes “per la seva aposta en la compra de ficció estrangera de qualitat”.

Aquest dijous TAC també ha donat a conèixer els finalistes dels Zapping en la categoria de televisió local. En la modalitat de millor divulgatiu cultural de TV local, són: Carrers (Xarxa Audiovisual Local), I… per què? (Olot TV) i Banda sonora (Barcelona Televisió). I en la de millor informatiu, reportatge i documental, els finalistes són: Les notícies de les 10 (Barcelona Televisió), En paral·lel (Sesrovires TV 10) i Espais de la memòria (Comunicàlia).

Els finalistes de la resta de categories es van fer públics fa una setmana. Els guardons els lliuraran el proper 17 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya, en una gala que serà transmesa per TV3.