El Clúster Audiovisual de Catalunya organitza Talent Obert, un programa de mentorització per a projectes audiovisuals participants en les anteriors edicions del Pitching Audiovisual Universitat-Indústria.

La iniciativa proposa un recorregut formatiu per aspectes de les produccions audiovisuals professionals: els mentors guiaran les persones participants en la millora dels seus projectes perquè puguin ser presentats de nou a productores, amb més garanties de viabilitat.

Talent Obert consta de quatre sessions, cadascuna d’unes quatre hores, on un especialista s’encarregarà de desglossar els projectes per detectar mancances i aportar solucions reals, a través de coneixements teòrics i des de l’experiència.

Les quatre sessions, són: La bíblia com a document bàsic (14 defebrer), a càrrec de Jordi Rosell; Presentació de projectes (21 de febrer), amb Carles Manteca; Els elements de la producció (28 de febrer), amb Josep M. Quintana; i Aspectes legals i jurídics de la producció audiovisual (7 de març), amb Xavier Solà.