La setmana passada, el degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Maria Martí, i el degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, Josep Maria Català Domènech, van signar un nou conveni de col·laboració en el qual manifesten el seu suport en el desenvolupament d’iniciatives destinades especialment als estudiants de Periodisme i als col·legiats.

Més concretament, el CPC farà difusió entre els col·legiats dels programes d’estudis de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la UAB. Per la seva banda, la Facultat de Ciències de la Comunicació difondrà els cursos que ofereix el Centre de Formació i Desenvolupament del Col·legi entre els seus alumnes, que tindran descomptes especials. També es compromet a fer difusió del programa d’actes, conferències, premis i altres comunicacions que la Facultat determini que poden ser d’interès per als estudiants.

A més, el CPC autoritzarà la participació dels alumnes de quart curs de Periodisme en determinats actes i serveis col·legials, com ara la borsa de treball, el Centre de Documentació, l’assistència a conferències, exposicions i presentacions.