La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya posa en marxa a Igualada el cicle de diàlegs En[raona]. L’estrena tindrà lloc aquest dijous, a les 19 h, al Centre Cívic Nord, i girarà al voltant de la guerra a Ucraïna.

La primera sessió comptarà amb la participació d’Enric Morist, coordinador de Creu Roja a Catalunya, i Cèlia Cernadas, periodista de Catalunya Ràdio, que seran entrevistats per Xavier Dàvila, periodista de Ràdio Igualada. A més, des de Kíiv, la periodista igualadina Carla Verdés, enviada especial de Catalunya Ràdio, aportarà la seva visió sobre el terreny.

El cicle En[raona] neix amb la voluntat de crear un espai de trobada, diàleg i pensament al voltant de temes o persones d’actualitat, tant a nivell local com internacional. D’entrada es preveu que tingui una periodicitat trimestral.

Amb aquesta iniciativa, el Col·legi busca consolidar la seva presència a l’Anoia i posar en valor els periodistes de la comarca. Per això, les xerrades estaran conduïdes per professionals de la zona.