La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha guardonat Tarragona Ràdio amb la Petxina Km. 0, que distingeix el producte periodístic de proximitat. L’emissora ha estat premiada per la seva aposta pels pòdcast, i en concret per les propostes Fils de memòria i Del passat també es viu. En aquesta categoria, els altres finalistes eren Ràdio Cambrils i el setmanari El 3 de Vuit.

L’acte de lliurament va tenir lloc dijous al vespre al Teatret del Serrallo de Tarragona, en el marc de la 30a edició de la Festa de les Petxines de la Informació que organitza el Col·legi.

Durant la vetllada es va lliurar la Petxina Oberta (que premia les fonts informatives que faciliten la feina dels periodistes) a Creu Roja Tarragona i la Petxina Tancada (les fonts que la dificulten) a la Delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona.

A més, tal com s’havia anunciat prèviament, es va atorgar la Petxina Daurada 2022 a la periodista Fàtima Llambrich en reconeixement a la seva trajectòria als serveis informatius de TV3.

En la 30a Festa de les Petxines també es va distingir amb el pin del CPC els col·legiats i col·legiades que s’han jubilat en els últims mesos.