El comitè d’empresa de TV3 reclama a la direcció que “se suprimeixin i redueixin els programes de plató en directe que no són d’informatius” mentre dura la situació d’emergència pel coronavirus. En concret fa referència a Planta baixa, Tot es mou i Preguntes freqüents. (Divendres passat, el director de TV3, Vicent Sanchis, indicava sobre els dos primers que “han passat a ser informatius clarament”.)

Els representants de la plantilla defensen que aquests programes “requereixen moltes hores” d’equips de treball a plató i a la sala de producció, en espais tancats “on no es poden complir les mesures de distància mínima”. A més, critiquen que hi hagi convidats externs amb els riscos que implica.

Així doncs, el comitè d’empresa de TV3 demana que es redueixi la càrrega de directes i es programi entreteniment enllaunat. “Tenim sèries i documentals excel·lents que es poden oferir en moltes franges horàries i que ajudarien a relaxar una programació en directe d’actualitat que no es pot sostenir gaire més temps”, assenyala.